Los Cabos miniszterelnöke büszkén jelenti be, immáron negyedik alkalommal az Étel & Bor fesztivált.
2015. július 15-19 között a mexicói Pedregal luxus hotel ad otthont a négy napos kulináris kalandnak. Ezen az eseményen nemzetközileg elismert szakácsok, borászok mutatkoznak be.
Yvan Mucharraz a Pedregal hotel ügyvezető séfje is jelen lesz a következő díjnyertes vendégek között:
- Tim Hollingsworth – a Barel & Ashes tulajdonosa, séf, a The French Laundry volt konyhafőnöke
- Rory Herrmann – a Bimba LA kulináris igazgatója, a Barel & Ashes tulajdonosa
- Brian Malarkey – Executive séf, a Searsucker vendéglő tulajdonosa
- Devin McDavid – újonnan kinevezett ügyvezető cukrász a Pedregal hotelben
Ezen kívül egyedülálló szeszesitalok és bor különlegességek lesznek jelen:
- Ulysses Vidal of Employee’s – New York
- Danielle della Pola of Un Lounge Bologna, Olaszország
- Bertha Gonzalez, Master Tequilier of Casa Dragones Tequila
- Regine Sumeire of Sumeire Wines Provençe, Franciaország
- Jose Luis Durand of Icaro Wine, Baja California
- Jay Schuppert of Cuivaison Estate Wines, Napa Valley
- Duckhorn Vineyards, Napa Valley
- House of Ruinart Champagne, Franciaország
Pedregal Hotel, Cabo San Lucas, Mexikó
A fenséges Pedregal Hotel, Cabo San Lucasban található egy rendkívüli 24 hektáros területen, Baja California félszigetén. Az exkluzív menedék, ahová saját alagút (Dos Mares) vezet, csak pár perc autóútra található a nyüzsgő várostól Cabo San Lucastól. A Pedregal példátlan luxust kínál a kikapcsolódni vágyóknak. A kifinomult személyzet éjjel-nappal a vendégek rendelkezésére áll, hogy segítsék teljesíteni kéréseiket. Az ingatlan elnöki lakosztállyal, két tengerparti villával rendelkezik.
La bella Perenna
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: